Tarief en vergoeding van therapie bij Psychologen Tilburg

Tarief en duur

Hoeveel de behandeling kost en hoe lang deze duurt hangt af van je therapeut of psycholoog. Voor afspraken in de avonduren of in het weekend betaal je vaak wat meer. Meer informatie over de kosten en duur vind je op de persoonlijke profielen van de psychologen en therapeuten.

Betalen en afzeggen

De betaalwijze hangt af van de voorkeur van de psycholoog of therapeut. Hiervoor kun je terecht op de persoonlijke profielen. Een afspraak verzetten kan altijd. Graag wel minimaal twee dagen van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen.

Is het verzekerd?

Dat verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Je doet er goed aan van tevoren te informeren bij je verzekering want het kan behoorlijk verschillen. Van helemaal vergoed tot een maximaal aantal sessies of ook helemaal niets.

De voordelen van onze praktijk

  • Geen wachttijd
  • Veelal vergoedingsmogelijkeden vanuit de aanvullende verzekering. Om deze reden hoef je niet je eigen risico aan te spreken
  • Er hoeft geen DSM-IV diagnose (stoornis) vastgesteld te worden voordat je professioneel begeleid kunt worden. Bij een psycholoog in de basisverzekering is dat wel het geval.Vanuit privacyoverwegingen kun je daardoor besluiten om naar een psycholoog in de aanvullende verzekering te gaan.

We helpen je graag

Heb je vragen over de kosten en vergoedings- en betaalmogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op. De praktijkassistent van Psychologen Tilburg kan je alles vertellen over de tarieven, duur en vergoedingsmogelijkheden van onze psychologen en therapeuten. We helpen je graag.