Over ons – Psychologen Tilburg

Er werken op dit moment 6 verschillende psychologen en therapeuten bij Psychologen Tilburg. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan onze persoonlijke pagina’s op psyned.nl.

Contact

Wil je ons beter leren kennen of heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact (013 -2032014) op of stuur een bericht naar Psycholoog Tilburg. We helpen je graag verder.

Mariëlle Koek, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Mariëlle Koek

Marielle Koek werkt als psycholoog in Den Bosch en Tilburg. Hier behandelt ze uiteenlopende klachten en vraagstukken. In haar behandeling maakt ze gebruik van Oplossingsgerichte Therapie, EFT Relatietherapie en Mindfulness.


Josie van Dijk, Therapeut, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Josie van Dijk

Josie van Dijk heeft een praktijk in Tilburg en Den Bosch. Je kunt bij haar niet alleen terecht met uiteenlopende klachten en vraagstukken, maar ook als je niet zozeer een klacht hebt maar als persoon wilt groeien. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.


Henneke Versteeg, Psycholoog, Den Bosch

Psycholoog Tilburg - Henneke Versteeg

Henneke Versteeg heeft een eigen psychologenpraktijk in Den Bosch. Ik heb het altijd fijn gevonden om met mensen te praten over wat hen écht bezighoudt en raakt. Mensen voelen zich vaak snel op hun gemak bij mij. Afspraken buiten kantoortijden zijn mogelijk!


Evi Sommen, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Evi Sommen

Evi Sommen heeft een eigen praktijk in Tilburg. Het is heel normaal om met iemand te praten over je problemen en ik kan je helpen bij verschillende klachten zoals rouw- en verliesverwerking, ADHD en burn-out klachten. Afspraken bij mij zijn mogelijk in de avonduren!


Peter Weijmer, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Peter Weijmer

Peter Weijmer heeft een psychologenpraktijk in Tilburg en Breda. Een van de therapieën die hij aanbiedt is Gestalttherapie, een therapie die is gericht op de verbindingen tussen mensen. Afspraken bij Peter Weijmer zijn ook mogelijk op zaterdag.


Jos Smits, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Jos Smits

Jos Smits heeft een eigen praktijk in Tilburg. Ik behandel sinds 2003 mensen met psychische klachten dus heb veel ervaring in dit vak en kan helpen bij veel klachten. Relatietherapie afspraken zijn ook mogelijk bij mij!