Over ons – Psychologen Tilburg

Er werken op dit moment 6 verschillende psychologen en therapeuten bij Psychologen Tilburg. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan onze persoonlijke pagina’s op psyned.nl.

Contact

Wil je ons beter leren kennen of heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact (085 4015 337) op of stuur een bericht naar Psycholoog Tilburg. We helpen je graag verder.

Jos Smits, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Jos Smits

Jos Smits heeft een eigen praktijk in Tilburg. Ik behandel sinds 2003 mensen met psychische klachten dus heb veel ervaring in dit vak en kan helpen bij veel klachten. Relatietherapie afspraken zijn ook mogelijk bij mij!


Josie van Dijk, Therapeut, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Josie van Dijk

Josie van Dijk heeft een praktijk in Tilburg en Den Bosch. Je kunt bij haar niet alleen terecht met uiteenlopende klachten en vraagstukken, maar ook als je niet zozeer een klacht hebt maar als persoon wilt groeien. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.


Mariëlle Koek, Psycholoog, Berkel-Enschot

Psycholoog Tilburg - Mariëlle Koek

Marielle Koek werkt als psycholoog in Den Bosch en Tilburg. Hier behandelt ze uiteenlopende klachten en vraagstukken. In haar behandeling maakt ze gebruik van Oplossingsgerichte Therapie, EFT Relatietherapie en Mindfulness.


Marielle van Dommelen, Psycholoog, Loon op Zand

Psycholoog Tilburg - Marielle van Dommelen

Ik ben Marielle van Dommelen, psycholoog in Oisterwijk nabij Tilburg. Ik kan helpen met veel verschillende klachten waaronder trauma’s en depressie’s. Ik heb ervaring met het behandelen van allerhande klachten, maar ook veel expertise op het gebied van zingeving.


Ben Koevoet, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Ben Koevoet

Ik ben Ben Koevoet, psycholoog in Tilburg. Bij mij kun je terecht met verschillende problemen. Ik behandel vooral depressies, angstklachten, burn-outs en milde persoonlijkheidsproblematiek. Hoe we te werk gaan is afhankelijk van jou unieke hulpvraag. Wat ik je vooral wil meegeven is het gevoel dat je de tegenslagen aankunt.